Proactiva Open Arms explicarà a Pineda la tasca dels socorristes voluntaris que salven vides al mar Egeu

La conferència de l'ONG que ajuda als refugiats a la costa grega tindrà lloc dilluns 14 de març a les 19 h a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Pineda

Dilluns 14 de març tindrà lloc la conferència 'Som socorristes i estem salvant vides' a càrrec de Proactiva Open Arms. La xerrada, inicialment prevista per al 10 de març, es durà a terme el proper dilluns a les 19 h a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Pineda de Mar. L'ONG Proactiva Open Arms es dedica a salvar vides al mar ajudant als refugiats que arriben a la costa grega. Aquesta ONG de Badalona va decidir a principis del setembre passat traslladar-se a la illa de Lesbos per ajudar als refugiats i ara també es troben a la illa de Chios.  Els socorristes voluntaris de Proactiva Open Arms mostren la seva tasca en el documental 'To Kyma. Rescat al mar Egeu', emès per TV.

En acabar la conferència, l'Ajuntament de Pineda, les entitats, associacions i empreses participants a la campanya 'Pineda amb Síria' faran balanç de les diverses activitats organitzades durant l'últim trimestre de l'any passat i de les donacions que s'han rebut al compte bancaria obert per aquesta finalitat.