Noves activitats de la Regidoria de Joventut a Can Jalpí

Entre les activitats organitzades hi ha tallers, cursos de monitors i de premonitors i torneig de futbol sala

Aquesta setmana es posen en marxa diverses activitats per a joves del municipi impulsades des del centre de recursos per a joves de Can Jalpí de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Pineda. D'una banda, a través del Punt d'Informació Juvenil s'ofereixen tallers lúdics per a joves de fins a 35 anys. Fins al maig, els joves que ho vulguin podran participar de tallers de ritmes llatins, d'iniciació a la fotografia, d'automaquillatge i de creació d'un curtmetratge. Aquests tallers tenen places limitades i cal inscripció prèvia, amb un cost de 15 euros per taller.

També està previst realitzar noves edicions del cursos de monitors/es i de pre-monitors/es, que permet als joves formar-se en el món del lleure i obtenir aquestes titulacions. En el cas del curs de monitors/es, els alumnes han de tenir entre 16 i 35 anys i en el de pre-monitors, entre 15 i 17 anys. En els dos casos, és imprescindible estar empadronat al municipi.

Finalment, des del servei d'Espai Jove s'ofereixen tallers gratuïts per a adolescents d'entre 12 i 18 anys. Al llarg de la setmana, els joves poden fer natació, hip-hop, futbol i un taller de DJ's. També, des de l'Espai Jove, s'organitza un torneig de futbol sala per a equips de joves de 12 a 15 anys, que es realitzarà a la pista esportiva del Pinemar el dia 13 de març.

Per rebre més informació i per inscripcions a qualsevol de les activitats, cal dirigir-se a Can Jalpí (Carretera N-II, km. 671).

Arxius adjunts