Surt al carrer el butlletí d'informació municipal A Prop

El número 37 destaca l'aprovació del Pressupost Municipal per a l'exercici 2016 per import de 27.825.611 €

L'Ajuntament de Pineda de Mar ha editat el número 37 del butlletí d'informació municipal A Prop que ja es reparteix a les llars de la població. Com a tema de portada, el butlletí destaca l'aprovació del Pressupost Municipal per a l'exercici 2016 per import de 27.825.611 €.

El butlletí també destaca la inauguració de la nova Oficina Municipal d'Habitatge i la celebració de la II Trobada de Vehicles d'Emergència de Cossos Policials a Pineda de Mar.

El reportatge tracta de la celebració del Carnaval, amb un recull de fotografies de la rua de Pineda i del Carnaval de l'Alt Maresme, i l'entrevista està dedicada al pinedenc Jaume Buch, un dels fundadors de la Xarxa d'Iniciatives Pinedenques (XIP) que aquest any ha celebrat la 30a edició de l'escudellada popular que serveixen en acabar la rua de Carnaval.

Les notícies dels barris, de les entitats, de les activitats al municipi, l'editorial de l'Alcalde i l'opinió dels grups polítics municipals completen el butlletí A Prop que podeu consultar i descarregar en el document adjunt.

 

Arxius adjunts