El Complex Esportiu Can Xaubet estrena nou equipament

14 noves bicicletes (34 en total), ciclisme a totes hores amb entrenador virtual, 2 noves el·líptiques i nou tatami a Can Xaubet

El Complex Esportiu Can Xaubet de Pineda de Mar ha realitzat millores a les instal·lacions amb l'adquisició de nou equipament i material esportiu. Una de les novetats és la incorporació del Virtual Cycling (ciclisme virtual) a la sala de ciclisme indoor de Can Xaubet. Aquesta activitat és una de les més acceptades i demanades per part dels abonats. Ara també es podrà practicar el ciclisme durant les hores que no hi ha classes programades.

El Virtual Cycling és un sistema capdavanter que dóna la possibilitat a l'usuari de realitzar una classe dirigida d’intensitat mitjana/alta, amb bicicletes estàtiques, pedalant a ritme de la música, amb simulació de terrenys reals i sense la necessitat de tenir el professor físicament present. Aquest sistema innovador permet l'ús de la sala de ciclisme indoor amb sessions a gairebé totes les hores del dia i durant tota la setmana. Amb aquest nou sistema l'usuari rep el suport d'entrenadors, gràfiques de relleu, indicadors d’intensitat i vídeos de rutines que complementen aquesta activitat i alhora són una eina per a l'entrenador presencial.

La sala compta amb una pantalla que permet seguir la classe amb el suport  de l’entrenador de manera virtual, i permet crear un vídeo amb els trams de recorreguts reals que coincideixin exactament amb la sessió que ha dissenyat l'entrenador, la qual cosa permet als usuaris seguir l'entrenament i augmentar-ne la motivació.                                   

Noves bicicletes a la sala cycling

El Complex Esportiu Can Xaubet, coincidint amb l'estrena del nou sistema Virtual Cycling i per millorar la qualitat del servei, ha incorporat 14 bicicletes noves de la marca Keiser (model M-3) que complementen les 20 bicicletes adquirides l'any passat. En total, el centre disposa de 34 bicicletes d’última generació al servei dels abonats i usuaris de Can Xaubet. Dues de les noves bicicletes s'han instal·lat a la sala de fitness per donar resposta a la demanda dels usuaris d'aquesta activitat.

Noves bicicletes el·líptiques a la sala fitness

El Complex Esportiu Can Xaubet també ha incorporat dues bicicletes el·líptiques noves de la marca Tchnogym que amb les seves característiques tècniques fan que els moviments siguin fluids, fet que redueix l’esforç de la musculatura i les articulacions dels usuaris. Aquests nous aparells substitueixen les antigues el·líptiques que ja havien esgotat la seva vida útil.

Les noves màquines el·líptiques porten incorporat el sistema anomenat  Training Link & App que permet sincronitzar l’equip amb la tauleta de l’usuari per enviar-li directament els resultats.

Nou tatami a la sala de karate

Aquesta temporada s'ha consolidat l'activitat de karate per part dels usuaris del Complex Esportiu Can Xaubet, la qual cosa ha posat de manifest la necessitat d'incorporar un tatami a la sala on s’imparteix aquesta activitat. Es tracta d'una sala amb diversos usos que compta amb material que permet la seva recollida per possibilitar el desenvolupament d'altres activitats. Per aquest motiu el tatami adquirit permet l’ús de la totalitat de la sala i no impedeix fer a continuació una activitat diferent a Can Xaubet.

Arxius adjunts