Els alcaldes de Palafolls, Blanes, Malgrat i Pineda de Mar demanen una reunió urgent amb el conseller de Salut

Els quatre alcaldes, reunits a Pineda de Mar, es mostren preocupats per la situació actual dels ambulatoris i dels hospitals de Calella i de Blanes

Els alcaldes de Palafolls, Blanes, Malgrat i Pineda de Mar demanen poder mantenir una reunió urgent amb el conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Antoni Comín, per tractar el tema de la Salut Pública del Maresme i de la Selva Marítima. Els alcaldes es mostren preocupats per la situació actual de l'Hospital de Calella, de l'Hospital de Blanes i dels centres d'atenció primària (CAP) de cada municipi.

L'alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, l'alcalde de Palafolls, Valentí Agustí, l'alcalde de Malgrat de Mar, Joan Mercader i l'alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez s'han reunit a l'Ajuntament de Pineda de Mar, aquest dimarts, per posar en comú la situació que viuen els ambulatoris dels quatre municipis i també les problemàtiques que pateixen els hospitals comarcals de Calella i de Blanes. Els quatre alcaldes han signat una carta conjunta que s'ha enviat al conseller de Salut per demanar la reunió, amb caràcter d'urgència.