2.000 persones participaran dissabte al 17è Carnaval de l'Alt Maresme

Hi haurà afectacions a la mobilitat del trànsit i el bus acabarà el servei dissabte a les 14.20 h

Aquest dissabte 13 de febrer es celebrarà el 17è Carnaval de l'Alt Maresme, amb la participació de 2.000 persones disfressades que desfilaran pels carrers de Poblenou i de Calella. Un total de 38 grups i comparses de 21 localitats catalanes diferents (Barcelona, Tossa de Mar, Sant Feliu de Guíxols, Palamós, Montcada i Reixac Vidreres, Calella, Pineda...) participaran a la rua.  El Carnaval de l'Alt Maresme tornarà a ser multitudinari aquest any, tant pel nombre de participants com pel públic que hi haurà durant el recorregut. La rua començarà a les 19 h, amb el recorregut següent: av.Mediterrani, av.Hispanitat, Rierany dels Frares, c.Església i c.Indústria, cantonada c.Narcís Monturiol.

En acabar la rua es farà el ball i el lliurament de premis a la Fàbrica Llobet de Calella. L'organització repartirà fins a un total de 14.000 €, en tres categories de premis: Grup A de 3 a 20 participants; Grup B de més de 20 participants i premi a les cinc millors carrosses. El jurat serà itinerant durant el recorregut de la rua i es valorarà el vestuari i la coreografia dels participants.

El carnaval està organitzada per la Comissió de Carnaval de l'Alt Maresme amb la col·laboració de l'Ajuntament de Pineda de Mar i de l'Ajuntament de Calella. També s'organitza un Concurs de Fotografia obert a tothom, en el qual els participants podran presentar fins a tres fotografies (consulteu les bases adjuntes).

Afectacions a la mobilitat del trànsit

La Policia Local de Pineda de Mar informa de les afectacions a la mobilitat del  trànsit, aquest dissabte 13 de febrer, per la celebració de la rua de Carnaval de l'Alt Maresme. El recorregut de la rua serà el següent: av. Mediterrani, av. Hispanitat, av. Rieranys dels Frares, c.Església i c.Indústria cantonada c.Narcís Monturiol.

A partir de les 9h estarà prohibit l'aparcament de vehicles a la zona de concentració de les comparses: carrer La Noguera i carrer Mèxic, en el tram comprès entre el carrer Benavente i el carrer La Noguera. A partir de les 16 h, estarà prohibida la circulació i es tancaran els accessos als dos carrers, en els quals es concentraran les comparses.

Pel que fa al recorregut de la rua, dissabte a partir de 14 h, estarà prohibit l'aparcament de vehicles a l'Avinguda Mediterrani (entre el carrer Garbí i l'Avinguda Hispanitat), a l'Avinguda Hispanitat (entre l'Avinguda del Mediterrani i el Rierany dels Frares) i a la plaça Solidaritat. A partir de les 16 h, estarà prohibida la circulació i es tancaran els accessos a les dues avingudes (Mediterrani i Hispanitat) i a la plaça Solidaritat. Aquestes avingudes i la plaça afectades pel recorregut de la rua, així com els seus accessos, estaran tancades a la circulació fins a les 24 h.

La Policia Local senyalitza totes les zones afectades.

Afectació del servei de bus

Dissabte 13 de febrer, el servei de bus també es veurà afectat pel recorregut de la rua de Carnaval de l'Alt Maresme. Per aquest motiu, no hi haurà bus a la tarda i el servei de bus acabarà a les 14.20 h, segons informa la Policia Local.

Deixalleria municipal

La deixalleria municipal que es troba ubicada a la zona de concentració de les comparses, estarà oberta només dissabte al matí.

Més informació del Carnaval de l'Alt Maresme a la web: http://www.carnavalaltmaresme.com

 

 

Arxius adjunts