Concert dels alumnes de l'Escola Municipal de Música, diumenge a les 12 h, a Can Comas

El cicle 'En Sintonia' inclou els concerts 'Copes, Música i...' i 'Les Jams' de l'Escola Municipal de Música

L'Escola Municipal de Música de Pineda inicia aquest diumenge les actuacions dels seus alumnes amb el títol 'Copes, Música i...' incloses en el cicle de concerts 'En Sintonia'. Es podrà gaudir de les músiques que oferiran les joves promeses que s’estan formant a l’Escola Municipal de Música de Pineda, els diumenges 14 de febrer, 13 de març, 10 d'abril i 1 de maig a les 12 h i el divendres 3 de juny a les 22 h, a Can Comas (plaça Catalunya, 3). Aquest diumenge, 14 de febrer, el concert anirà a càrrec d'Hugo Nubiola (guitarra), Albert Salichs (baix) i Jamil Mateos (bateria).

El cicle 'En Sintonia' de l'Escola Municipal de Música aplega dos conceptes diferents: ‘Les Jams de l’Escola Municipal de Música’ que van començar el 24 de febrer i 'Copes, Música i...' que s'inicia aquest diumenge a les 12 h.

Les jam sessions es faran al bar de Can Comas, a les 12 h, els diumenges 28 de febrer, 20 de març i 24 d'abril i els divendres 27 de maig i 17 de juny a les 22 h. Aquestes dues últimes actuacions esdevindran jazz a la fresca.  Es podrà gaudir de les sessions  prenent el que vingui de gust amb música de qualitat. Aquestes actuacions aniran a càrrec dels professors de l’Escola Municipal de Música i  estan obertes a tots els alumnes de l’escola i d’altres centres, així com a tots els músics que hi vulguin participar.

El projecte iniciat el 2012 ha anat prenent força i adeptes entre els aficionats a la música de Pineda. El cicle és una iniciativa de l'Escola Municipal de Música i de l'Ajuntament de Pineda de Mar amb l'objectiu de promoure una activitat oberta i participativa que animi a fer música a tots aquells aficionats que vulguin tenir una primera experiència d'actuació en públic.

Podeu consultar el programa de concerts en el document adjunt.

Bon dia:
Aquest diumenge, i dintre del Cicle 'En SIntonia' us presentarem la primera
 Copes, Música i ...' (l'espai dels alumnes) i podreu gaudir del trio format per:
 
Dia: Diumenge 14 de febrer
Hora: 12:00 del migdia
Lloc: Bar Can Comas
 

Arxius adjunts