Afectacions a la mobilitat del trànsit per la celebració del Carnaval de l'Alt Maresme

El servei de bus acabarà dissabte a les 14.20 h perquè es veu afectat pel recorregut de la rua

La Policia Local de Pineda de Mar informa de les afectacions a la mobilitat del trànsit, aquest dissabte 13 de febrer, per la celebració de la rua de Carnaval de l'Alt Maresme. El recorregut de la rua serà el següent: av. Mediterrani, av. Hispanitat, av. Rieranys dels Frares, c. Església i c. Indústria cantonada c. Narcís Monturiol.

A partir de les 9 h estarà prohibit l'aparcament de vehicles a la zona de concentració de les comparses: carrer La Noguera i carrer Mèxic, en el tram comprès entre el carrer Benavente i el carrer La Noguera. A partir de les 16 h, estarà prohibida la circulació i es tancaran els accessos als dos carrers, en els quals es concentraran les comparses.

Pel que fa al recorregut de la rua, dissabte a partir de 14 h, estarà prohibit l'aparcament de vehicles a l'Avinguda Mediterrani (entre el carrer Garbí i l'Avinguda Hispanitat), a l'Avinguda Hispanitat (entre l'Avinguda del Mediterrani i el Rierany dels Frares) i a la plaça Solidaritat. A partir de les 16 h, estarà prohibida la circulació i es tancaran els accessos a les dues avingudes (Mediterrani i Hispanitat) i a la plaça Solidaritat. Aquestes avingudes i la plaça afectades pel recorregut de la rua, així com els seus accessos, estaran tancades a la circulació fins a les 24 h. La Policia Local senyalitza totes les zones afectades.

Afectació del servei de bus

Dissabte 13 de febrer, el servei de bus també es veurà afectat pel recorregut de la rua de Carnaval de l'Alt Maresme. Per aquest motiu, no hi haurà bus a la tarda i el servei de bus acabarà a les 14.20 h, segons informa la Policia Local.

Deixalleria municipal

La deixalleria municipal que es troba ubicada a la zona de concentració de les comparses, estarà oberta només dissabte al matí.