Pineda de Mar participa al Saló de les Vacances de Brussel·les

La destinació familiar de Pineda de Mar es promociona, amb un estand propi a la fira, per ampliar el turisme de Bèlgica que visita la població

Pineda de Mar participa al 'Salon des Vacances' que se celebra a Brussel·les, del 4 al 8 de febrer al recinte ferial Brussels Expo, amb estand individual i marca pròpia amb l'objectiu de captar i ampliar el nombre de turistes belgues i cultivar la fidelització del turisme de Bèlgica que visita actualment la població. La importància d'aquest mercat turístic es troba en el fet que el turista belga fa estades llargues i presenta un perfil de visitant que viatja en família, la qual cosa encaixa amb la destinació turística familiar de Pineda de Mar.

A l'estand de Pineda de Mar, al Saló de les Vacances de Brussel·les, es fa el sorteig diari d'una estada gratuïta d'una setmana a la població, en col·laboració amb els hotels Golden Taurus Park, Sumus Hotel Stella & Spa, Aqua Hotel Promenade, Hotel Mercè i Hotel Sorrabona. També es dóna informació detallada del municipi i de l'oferta d'allotjaments i s'ofereix un 10% de descompte en hotels, càmpings i apartaments, fins al desembre de 2016, presentat el díptic editat per l'Ajuntament i Pineda Turística.

Pineda de Mar participa al 'Salon des Vacances'  sota el paraigua de Turespaña, amb un aparador propi que identifica la destinació turística de Pineda de Mar, al costat de Turisme de la Diputació de Barcelona que, amb un aparador de Costa Barcelona, dóna cabuda a tota l'oferta de la província.

El 'Salon des Vacances' és la fira turística de referència a Bèlgica, adreçada a professionals i particulars, amb una assistència mitjana de 100.000 persones a cada edició. El Saló respon a les últimes tendències i reptes del sector turístic que ha experimentat una profunda transformació els últims anys i cerca adaptar-se a un nou turista que vol viure experiències durant les vacances.

Més informació a la web: http://www.salondesvacances.eu/fr

Arxius adjunts