L'Escola Municipal de Música de Pineda inicia el cicle 'En Sintonia'

El cicle inclou jam sessions a càrrec dels professors i actuacions dels alumnes de l'Escola Municipal de Música

L’Escola Municipal de Música de Pineda de Mar ha creat un espai  de dinamització musical a Can Comas (Plaça Catalunya, 3). Es tracta del cicle 'En Sintonia' que aplega dos conceptes diferents: ‘Les Jams de l’Escola Municipal de Música’ i les actuacions amb el títol 'Copes, Música i...'.  El cicle començarà aquest diumenge i acabarà el 17 de juny.

Les jam sessions es faran al bar de Can Comas, a les 12 h, els diumenges 24 de gener, 28 de febrer, 20 de març i 24 d'abril i els divendres 27 de maig i 17 de juny a les 22 h. Aquestes dues últimes actuacions esdevindran jazz a la fresca.  Es podrà gaudir de les sessions  prenent el que vingui de gust amb música de qualitat. Aquestes actuacions aniran a càrrec dels professors de l’Escola Municipal de Música i  estan obertes a tots els alumnes de l’escola i d’altres centres, així com a tots els músics que hi vulguin participar.

El cicle 'En Sintonia' també inclou diferents actuacions de grups d'alumnes de l’escola, anomenades 'Copes, Música i...'. Es podrà gaudir  de les músiques que oferiran les joves promeses que s’estan formant a l’Escola Municipal de Música de Pineda, els diumenges 7 de febrer, 13 de març, 10 d'abril i 1 de maig a les 12 h i el divendres 3 de juny a les 22 h.

Cada mes sortiran publicades les actuacions que corresponen i s’han fet uns punts de llibre disponibles a diversos indrets de la població on hi haurà la programació general del cicle 'En Sintonia'.

El projecte iniciat el 2012 ha anat prenent força i adeptes entre els aficionats a la música de Pineda. El cicle és una iniciativa de l'Escola Municipal de Música i de l'Ajuntament de Pineda de Mar amb l'objectiu de promoure una activitat oberta i participativa que animi a fer música a tots aquells aficionats que vulguin tenir una primera experiència d'actuació en públic.

Podeu consultar el programa de concerts en el document adjunt.

 

 

 

Arxius adjunts