Esmorzar intercultural al Casal d'Avis de Poblenou

Trobada del grup de dones que participa al curs d'alfabetització en català de l'Escola d'Adults Natura amb les dones del Casal d'Avis de Poblenou

El grup de dones que participa al curs d'alfabetització en català de l'Escola d'Adults Natura i les dones del Casal d'Avis de Poblenou han celebrat un esmorzar intercultural, aquest dilluns. Les dones del Casal han estat convidades a gaudir d'un esmorzar, gentilesa de les dones marroquines i africanes que realitzen classes de català a l'aula del barri de l'escola d'adults.

La iniciativa sorgida del Programa Intermunicipal d'Immigració, del Casal d'Avis de Poblenou i de les dones participants al curs s'ha valorat molt positivament pel fet de compartir una estona de convivència i degustar un bon esmorzar amb te, galetes i pastes dels països d'origen de les alumnes participants. 

Per part de l'Ajuntament de Pineda han participat a l'esmorzar, la regidora d'Educació, Participació i Joventut, Sònia Moraleda, la regidora de Serveis Municipals i Barris, Sandra Villarte i la regidora de Benestar Social, Gent Gran i Igualtat., Pilar Fernández.

La trobada ha acabat amb una visita al pessebre exposat que va obtenir el primer premi del XXXI Concurs de Pessebres Jonàs i Mataties, organitzat pels Timbalers de l'Alt Maresme, i als treballs fets als tallers i activitats que realitza el Casal d'Avis de Poblenou.