Aprèn anglès amb l'Escola d'Adults Natura i Ràdio Pineda

S'estrena 'Fun with English', un nou programa que vol acostar l'anglès a tota la població a través de l'emissora municipal

Avui dimecres 23 de desembre s’estrena el programa radiofònic 'Fun with English', una iniciativa de l’Escola d’Adults Natura de Pineda de Mar i de l'emissora municipal Ràdio Pineda que neix amb l’objectiu d’acostar l’anglès a tota la població. Tot i que el programa començarà les seves emissions regulars a partir de gener del 2016, avui s’emetrà un especial de Nadal, que es podrà escoltar a les 11.30 h i a les 18.30 h a la freqüència 94.6 fm de Ràdio Pineda.

El lema de l'Escola d'Adults Natura és 'Aprendre és la clau'. En aquest sentit, l'equip directiu de l'escola vol que l’anglès sigui accessible a tothom, i considera que el nou programa radiofònic, bilingüe en català i anglès, acostarà el coneixement d’aquest idioma a tots els oients.

El nou programa, conduït pels professors d’anglès Ana Maria Mateo i Robert Urquhart, proposarà setmanalment diferents situacions quotidianes, a partir de les quals acostarà als oients diferents frases i expressions en anglès. També el professorat de l'escola ha preparat uns exercicis pràctics per reforçar les expressions de cada programa que es podran descarregar a través del blog de l’escola. Juntament amb els exercicis, durant l’emissió del programa es plantejaran diferents reptes i qüestions als oients: entre les persones que resolguin les preguntes plantejades, se sortejaran diferents premis.

Juntament amb l’emissió dels programes per Ràdio Pineda, els oients podran recuperar els àudios de 'Fun with English' a través de la web www.radiopineda.cat i del blog de l’Escola d’Adults (https://escolaadultsnatura.wordpress.com/fun-with-english).