18.590 electors de Pineda de Mar podran exercir el seu dret a vot a les Eleccions Generals

L'Ajuntament de Pineda estarà obert aquest diumenge, de 9 a 20 h, per atendre les consultes dels electors del municipi.

El cens electoral de Pineda de Mar és de 18.590 electors que podran exercir el seu dret a vot a les Eleccions Generals d'aquest diumenge 20 de desembre. El municipi compta amb set col·legis electorals i un total de 29 meses de votació. Els electors es trobaran dues urnes: una per dipositar el vot per al Congrés i l'altra per dipositar el vot per al Senat.

Per poder votar caldrà identificar-se amb l'original del DNI, passaport o permís de conduir (amb fotografia). Cada elector ha d'haver rebut al seu domicili la targeta censal amb la informació del lloc de votació. Aquesta informació també es pot consultar a la web de l'Ajuntament, a l'enllaç:  http://www.pinedademar.org/ajuntament/eleccions/consulta-cens-electoral

L'Ajuntament de Pineda de Mar estarà obert aquest diumenge de 9 a 20 h,  durant la jornada electoral, per atendre les consultes de la ciutadania.

La constitució de les les meses electorals serà a les 8.30 h. Un total de 261 ciutadans de Pineda de Mar van ser escollits per sorteig públic per formar part de les meses electorals (president, vocal primer i vocal segon, més dos substituts per càrrec).

Els col·legis electorals obriran les portes a les 9 del matí i tancaran a les 20 h. quan començarà el recompte dels vots. A les 14 h i a les 18 h es faran públiques les dades oficials de participació. A les 20 h començarà el recompte dels vots i els resultats de les eleccions a Pineda de Mar estaran disponibles a la web i xarxes socials municipals:  http://www.pinedademar.org/ajuntament/eleccions.htm

Col·legis electorals de Pineda de Mar:

Escola Sant Jordi (seccions 1a i 9a), carrer Jacint Verdaguer, 15.

Antiga Biblioteca (seccions 2a i 7a), Plaça de les Mèlies.

Escola Mediterrània (secció 3a), Plaça Pau Casals s/n.

Institut Joan Coromines (secció 4a), carrer Extremadura, 27.

Institut Euclides (seccions 5a, 6a, 8a i 14a), Passeig Europa, 65

Biblioteca M.Serra i Moret (seccions 10a, 11a i 12a), carrer Progrés, 22.

Biblioteca de Poblenou (secció 13a), Passeig Europa, 23.

Informació de les Eleccions Generals 2015 disponible a:

http://generales2015.interior.es/ca/