II Jornada de Natació Escolar de Pineda de Mar al Complex Esportiu Can Xaubet

La Jornada es farà aquest dissabte i segueix el model 'Nadar és Vida'

El Complex Esportiu Can Xaubet celebrarà la II Jornada de Natació Escolar de Pineda de Mar, aquest dissabte 19 de desembre, en la qual estan convidats a participar-hi, tant els nens i nenes de les escoles del municipi, com els alumnes de les activitats extraescolars que participen a les activitats aquàtiques del centre esportiu durant el curs 2015-2016.

La jornada segueix el model del programa 'Nadar és Vida', de la Real Federación Española de Natación (RFEN), que el Complex Esportiu de Can Xaubet ha implantat aquesta temporada. Es tracta d'una jornada de natació, no competitiva, que pretén estimular i motivar als nens i nenes recompensant l’esforç i progressió de cada participant, sigui quina sigui l’etapa d’aprenentatge en la qual es trobi.

En aquesta jornada de natació, els nens i nenes dels nivells més alts hauran de realitzar una prova de distància per estil (crol), on hauran de demostrar el seu domini de la tècnica. Els participants de nivells inferiors que es troben en fase d’aprenentatge realitzaran una prova d’habilitats motrius bàsiques en forma de circuit, adaptat al nivell de cada participant. La jornada de dissabte també inclourà una exhibició de natació sincronitzada ja que des d'aquest curs el Complex Esportiu Can Xaubet realitza el curs d’iniciació a la natació sincronitzada.

Programa de la II Jornada de Natació Escolar de Pineda de Mar:

10.00 h  Premis de distància per estil (25 i 100 metres).

11.05 h  Exhibició de natació sincronitzada.

11.15 h  Premis d’habilitats motrius bàsiques (nivell primeres braçades i escolar de 4t a 6è de primària).

12.30 h  Premis d’habilitats motrius bàsiques (nivell A l’Aigua i escolar de P-3 a 3r de primària).

En acabar cada torn es farà l'entrega del diploma acreditatiu als participants i es farà cagar el Tió gegant, amb motiu de les festes nadalenques.