Un vídeo fet per alumnes de l'Institut Euclides, finalista del III Concurs de Booktrailers

El booktrailer 'Buenos días, princesa' fet per Clàudia Duran, Juliet Manin i Noemí Domínguez, finalista en la categoria de millor booktrailer

El booktrailer 'Buenos días, princesa' fet per Clàudia Duran Lamas, Juliet Manin Pérez i Noemí Domínguez Rodríguez, de l'Institut Euclides, inspirat en la novel·la 'Buenos días, princesa' de Blue Jeans, ha quedat com a finalista en la categoria de millor booktrailer de la 3a edició del Concurs de Booktrailers, adreçat als joves de 14 a 18 anys.

En aquesta tercera edició s’han presentat 81 equips, entre els quals hi ha el booktrailer finalista, presentat per les alumnes de segon d'ESO de l'Institut Euclides, a través de la biblioteca Manuel Serra i Moret de Pineda. Aquest projecte va néixer del Pla Lector Municipal de Pineda de Mar.

Un booktrailer és un petit vídeo publicitari que presenta un llibre de manera que capti l’interès de lector, amb l’ús de qualsevol tècnica audiovisual. El concurs de booktrailers és una iniciativa organitzada pel Departament de Cultura de la Generalitat a través dels Servei de Biblioteques.

Enllaç al booktrailer finalista:

https://www.youtube.com/watch?v=I65eeougNSw