Presentació del Calendari de Seguretat Viària de la Policia Local de Pineda de Mar

Dijous 17 de desembre, a les 18 h, a la Sala de Plens de l'Ajuntament

Aquest dijous es farà l'acte de presentació de la XIII edició del Calendari d'Educació Viària de la Policia Local, editat per l'Ajuntament de Pineda de Mar. El Calendari 2016 està il·lustrat amb els dibuixos i els missatges guanyadors del concurs celebrat amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Segura, el passat mes de maig.

Prop de 500 nens i nenes de cinquè i de sisè de primària de les vuit escoles del municipi (Mediterrània, Poblenou, Montpalau, Antoni Doltra, Jaume I, Aloc, Sant Jordi i Mare de Déu del Roser) van participar al concurs de dibuix que va tenir un centenar de finalistes, d'entre els quals es van escollir els tres premiats i deu accèssits.

L'acte estarà presidit per l'Alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, el regidor de Seguretat i Mobilitat, Javier Aguirre, i l'Inspector en Cap de la Policia Local de Pineda, Carles Santacreu. La presentació del Calendari de Seguretat Viària es farà dijous 17 de desembre, a les 18 h, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Pineda de Mar (Plaça de Catalunya, 1).

Premiats del Concurs de dibuix 2015:

1r. premi, Francesca Mero

2n. premi, Fabio Mesas

3r. premi, Cèlia Sicart 

Accèssits: Alan Fillat, Juan Manuel Bárcena, Domenico Alzugaray, Jasmina El Khaldi, Toni Díaz, Borja Villar, Paula Benítez, Carla Basart, Paula Gonzaga i Yilina Wang.