L'Ajuntament de Pineda de Mar posa en marxa el servei de Taxi a la Demanda per als veïns de Can Carreras i Montesol

L'horari del servei és de 7.00 a 20.00 h, de dilluns a divendres (no festius) i per fer la reserva cal trucar al 937629600, amb un mínim de 24h d'antelació

L'Ajuntament de Pineda de Mar posa en marxa, per primera vegada, el servei de Taxi a la Demanda (TAD), amb la col·laboració del col·lectiu taxista de la població i de l'Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU). Aquest servei, en fase de prova pilot, s'inicia aquest dimarts 15 de desembre.

Es tracta d'un servei de transport amb taxi, amb reserva prèvia, per a les persones empadronades que resideixen als barris de Can Carreras i Montesol. L'horari del servei és de dilluns a divenders (no festius), de 7.00 h a 20.00 h. Per fer la reserva s'ha de trucar al 937629600, amb un mínim de 24 hores d'antelació, indicant el lloc i l'hora de la recollida i les dades del retorn (lloc i hora de la recollida), en el cas que la persona usuària necessiti el servei d'anada i tornada. També s'indicarà el nombre de passatgers que utitilizaran el taxi (màxim quatre persones) i, un cop gestionada la reserva, la persona beneficiària rebrà una trucada de confirmació del servei.

El taxi realitzarà la recollida el dia i l'hora i al lloc acordat, segons consti a la reserva, i el trasllat fins al centre urbà, on l'usuari pot escollir la parada on vol baixar. Hi ha cinc parades fixades: l'estació de Renfe, la Plaça de les Mèlies, el Centre d'Assistència Primària (CAP) de Pineda Centre, el Centre d'Assistència Primària (CAP) de Poblenou i la Deixalleria municipal a la zona del Polígon de Mas Roger. L'usuari també pot utilitzar el servei per fer el trajecte contrari. És a dir, des de les parades del centre urbà fins al domicili particular de Can Carreras o Montesol.

Cada trajecte té un cost de 9 euros, dels quals 2,50 euros els paga la persona beneficiària (en el moment de realitzar el servei) i 6,50 euros els subvenciona l'Ajuntament de Pineda.  Els majors de 65 anys, les persones amb mobilitat reduïda acreditada (mínima 33%) i les persones amb problemes de mobilitat puntual (acreditat amb informe mèdic i durant el temps que així ho determini el metge), poden fer ús il·limitat del servei, mentre que la resta d'usuaris (no inclosos en cap dels casos anteriors) podran fer fins a sis trajectes durant l'any.

L'Ajuntament de Pineda ha editat un tríptic informatiu (document adjunt) en el qual es detalla total la informació del nou servei de Taxi a la Demanda.

 

 

 

Arxius adjunts