VI Fira Nadal a Pineda de Mar, amb més de 80 parades d'artesans i comerciants

Dissabte de 10 a 21 h i diumenge de 10 a 20 h, a Plaça d'Espanya, Plaça de les Mèlies, Dr. Bertomeu, Roig i Jalpí i Carreró de la Vila

Aquest cap de setmana es celebra a Pineda de Mar la VI edició de Fira Nadal a Plaça d'Espanya, Plaça de les Mèlies, carrer Dr.Bertomeu, carrer Roig i Jalpí i Carreró de la Vila. Més de 80 parades d'artesans i comerciants i 26 tallers gratuïts ompliran el centre de Pineda per potenciar i dinamitzar el comerç de proximitat.

La Fira es complementa amb activitats diverses: la pista de patinatge instal·lada a la Plaça d'Espanya, l'espai d'entorn rural i el circuit de carro i cavall de la  Fundació Marpi, l'exhibició de la unitat K9 (gossos policia), la Flashmob, la visita dels gegants i grallers de Pineda  acompanyats del pubillatge, l'actuació de l'Escola de Música, la visita dels personatges Disney, l'espectacle 'la cagada del Tió' i el parc lúdic de Nadal.

La gastronomia local també serà protagonista de la fira amb els 'Tastets de Nadal', plats i tapes que oferiran els Restauradors de Pineda, al centre de Plaça de les Mèlies. Durant el cap de setmana presentaran els menús de Nadal i cap d'any dels diferents establiments participants: Can Formiga,  Can Josep (antic Vortijo), Can Matas, Diagonal, Can Gil, Keme, La Cantonada 2.0, La Viña, Nomade i  Sidreria Les Palmeres.

Fira Nadal (consulteu el programa adjunt) està organitzada per l'Ajuntament de Pineda de Mar amb la col·laboració de l'Associació de Comerciants i Empresaris Gent de Pineda, Restauradors de Pineda, Escola de Dansa Pas a Pas, Colla de Geganters i Grallers de Pineda, Escola de Música municipal, Club de Patinatge Artístic de Pineda, Associació Pubillatge de Pineda, Fundació Marpi i unitat K9 Policia Local de Pineda.

Pineda amb La Marató

Fira Nadal coincideix aquest diumenge amb La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, dedicada a la diabetis i l'obesitat. Les activitats organitzades per les entitats, associacions i centres educatius i esportius per recollir fons per La Marató es duran a terme a la Plaça de Catalunya i al Pati de Can Comas, de 10 a 14 h. Consulteu les activitats al programa adjunt.

Arxius adjunts