Surt al carrer el butlletí d'informació municipal 'A Prop'

El número 36 de desembre de 2015 inclou la programació d'activitats de Nadal a Pineda.

L'Ajuntament de Pineda de Mar ha editat un nou número del butlletí d'informació municipal 'A Prop' que ja es reparteix a les llars de la població. El número 36 del butlletí, de desembre de 2015, inclou, a les pàgines centrals, la programació de les activitats del Nadal a Pineda.

Com a tema de portada, el butlletí destaca els actes organitzats al municipi amb motiu del Dia Internacional de la Infància i, en especial, la inauguració del Parc Infantil de Trànsit. El reportatge tracta del turisme a Pineda que reivindica la seva singularitat com a destinació de qualitat. L'entrevista està dedicada al jove pinedenc, Mahamadou Shona, llicenciat en Ciències Econòmiques i Financeres, que va ser usuari dels Centre Oberts de Pineda i defensa la importància d'aquest servei municipal pels nens i nenes amb risc d'exclusió social.

Les notícies dels barris, de les entitats, de les activitats al municipi, l'enquesta ciutadana, l'editorial de l'Alcalde i l'opinió dels grups polítics municipals completen el butlletí 'A prop' de desembre.

http://dev.pinedademar.org/descarrega/2015/aprop_36_pdf_23499.pdf