Pineda de Mar amb La Marató de TV3

Més de 50 activitats populars i solidàries organitzades al municipi

La ciutadania de Pineda de Mar demostra, un any més, la seva solidaritat col·laborant activament per recollir fons que es destinaran a La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio. Entitats, associacions i centres educatius, amb la col·laboració de l'Ajuntament, han organitzat més de 50 activitats. Les propostes són variades i tenen en comú la finalitat solidària: La Marató que aquest any està dedicada a la diabetis i l'obesitat.

La Marató es celebrarà el diumenge 13 de desembre i, aquest cap de setmana previ, es faran diverses activitats a Pineda: Torneig de Futbol Sala, a partir de les 12 h al Pavelló 'Nino' Buscató i dinar solidari a les 13.30 h, a la Penya Barcelonista.

La Regidoria de Joventut ha organitzat el Concert Jove Pre-Marató, a la Pista Esportiva del Pinemar, aquest dissabte des de les 17.00 h fins a les 00 h.  amb les actuacions dels grups pinedencs: Marla, La Kosta Basta, Brave Gods of Fire, Mad Macius, Chusta de la Kosta, Combo Jazz Sesion, Mayesti Ladi i DJ Obsk. També es posaran plafons de fusta a disposició dels assistents, per poder pintar graffitis, i es farà una exhibició dels artistes locals BRE i MRL. L'entrada al concert serà gratuïta i hi haurà un servei de bar, part de la recaptació del qual anirà destinat solidàriament per La Marató. A més, la Creu Roja de l'Alt Maresme habilitarà un punt de recollida de joguines per col·laborar amb la Campanya de Nadal, de forma que, qualsevol persona que vulgui, podrà portar joguines que aniran destinades als infants de famílies amb dificultats.

Les activitats continuaran durant la setmana prèvia a La Marató i el diumenge 13 es celebrarà una matinal d'activitats solidàries i festives a la Plaça de Catalunya i el Pati de Can Comas.

Podeu consultar el programa complet d'activitats a Pineda per La Marató, en el document adjunt.

Arxius adjunts