L'Ajuntament recorda l'obligació de justificar les beques de llibres atorgades als alumnes dels centres educatius de Pineda

La presentació de la justificació de beques de llibres s'ha de fer a l'OAC (8.30 a 14 h, de dilluns a divendres) i el termini acabarà el 30 de desembre de 2015.

La Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Pineda de Mar recorda a les famílies i a les Associacions de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA), l'obligació de presentar la justificació de les beques de llibres atorgades als alumnes de primària i de secundària dels centres educatius del municipi. 

En el cas que sigui l'AMPA qui hagi gestionat la venda de llibres ha de ser l'associació qui ha de presentar la justificació a l'Ajuntament (mitjançant els corresponents vals de descompte efectuats d'aquestes beques de llibres). En el cas de les famílies que van comprar els llibres pel seu compte, han de justificar la despesa a l'Ajuntament mitjançant el tiquet de compra.

El termini acabarà el 30 de desembre de 2015 i després d'aquesta data no es podrà procedir a cap més pagament.

La presentació de la justificació de beques s'ha de fer de 8.30 a 14 h, de dilluns a divendres, a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) de l'Ajuntament de Pineda (Plaça de Catalunya,1).