Ple de l'Ajuntament de Pineda de Mar, dijous 26 de novembre

El Ple es reunirà a les 19.30 h a la sala de sessions de l'Ajuntament

El Ple de l'Ajuntament de Pineda de Mar es reunirà aquest dijous 26 de novembre a les 19.30 h. L'ordre del dia (document adjunt), de la sessió ordinària del Ple de novembre, inclou vuit punts a l'ordre del dia, mocions, comunicacions i el torn obert de paraules.

El Ple tractarà els dictamen relatiu a l'aprovació inicial de la modificació de l'ordenança municipal d'obres menors a Pineda de Mar i el dictamen per a l'aprovació inicial del Reglament d'ús de les instal·lacions del Centre Cívic del Poblenou. Entre d'altres punts, el Ple també tractarà dues modificacions de crèdit del Pressupost municipal de 2015.

El Ple portarà per a la seva aprovació la Moció de suport al poble saharauí per l'ajuda d'emergència als camps de refugiats del Sahara per la catàstrofe humanitària que viuen després de les pluges torrencials del mes d'octubre.

L'ordre del dia del Ple també inclou les resolucions de l'Alcaldia, els acords de la Junta de Govern Local i la imposició de sancions per infracció a l'ordenança d'animals. El torn obert de paraules dels grups polítics municipals clourà el Ple que es celebrarà a la sala de sessions de l'Ajuntament de Pineda.

 

Arxius adjunts