Commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones

Pineda de Mar organitza un cicle de tallers, xerrades i d'altres activitats per dir ''No! a la violència masclista''

Pineda de Mar diu ''No! a la violència masclista'' i commemora el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, amb un cicle de tallers i xerrades, entre d'altres activitats. La programació (que podeu consultar en el document adjunt) es basa en la sensibilització i la prevenció, amb la finalitat d'evitar les conductes violentes i s'adreça al conjunt de la ciutadania, però sobretot a la joventut i a la infància.

Aquest dimecres 25 de novembre, a les 12.00 h, a la Plaça Catalunya, es farà la Lectura del Manifest que han consensuat els ajuntaments, les diputacions i la Generalitat. A les 18.00 h. hi haurà Encesa d'espelmes i el Cant dels Ocells, a càrrec de l'Escola Municipal de Música, a la Plaça Catalunya. A continuació, recital d'Ihsanlulu amb l'espectacle Autoestima't , amb Ihsa Béjar (veu) i Lourdes Bartrolí (piano i veus), a Can Comas.

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha manifestat que des de l'Ajuntament ''seguirem treballant, en coordinació amb d'altres administracions per tal de generar xarxes de suport i millora dels protocols d'actuació que assegurin l'atenció integral de les víctimes de violència masclista. Tant de bon algun dia no haguem de presentar aquest programa. Voldria dir que la igualtat real, la de veritat, la que no distingeix entre gènere, ha passat a ser una realitat''.

Arxius adjunts