Inauguració del Parc Infantil de Trànsit de Pineda de Mar

Una instal·lació a l'aire lliure, única a l'Alt Maresme, oberta a la ciutadania els 365 dies de l'any

Pineda de Mar estrenarà el Parc Infantil de Trànsit, aquest diumenge 22 de novembre, en el marc de les activitats organitzades per l'Ajuntament, per commemorar el Dia Internacional dels Drets de l'Infant.  

El nou Parc Infantil de Trànsit, ubicat al Passeig Marítim/Carrer Consolat de Mar, davant la plaça Illes Canàries, és una instal·lació a l'aire lliure única a l'Alt Maresme que estarà oberta a la ciutadania els 365 dies de l'any. El Parc acollirà les classes pràctiques d'Educació per a la Mobilitat Segura que la Policia Local de Pineda de Mar porta a terme a les escoles de la població.

El Parc també serà un entorn segur per a les famílies que vulguin portar els seus fills a aprendre a anar en bicicleta. El Parc Infantil de Trànsit compta amb dos circuits: un de circulació i un d'habilitat. Els usuaris podran consultar al Parc, el decàleg de normes  per anar en bicicleta i les normes d'ús de la instal·lació.

L'Alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, inaugurarà el Parc Infantil de Trànsit, diumenge a les 12.30 i al finalitzar hi haurà un petit refrigeri. L'Ajuntament de Pineda de Mar convida a les entitats, clubs esportius, escoles, associacions de mares i pares, associacions de veïns i al conjunt de la ciutadania a participar a les activitats programades:

Bicicletada Popular: a les 11 h. Sortida de la plaça de la República (Poblenou) i a les 11.30 h. Sortida de la plaça de les Mèlies (Pineda centre) i arribada al Parc Infantil de Trànsit.

Taller 'Aprenem jugant': de 10 a 12 h. aprendràs a utilitzar el Parc Infantil de Trànsit.

Vols 'matricular' la teva bicicleta? : de 10 a 12 h. la Policia Local de Pineda t'ofereix el servei de marcatge del bastidor de la teva bicicleta amb un número identificatiu. Només has de dur el DNI i la teva bicicleta. Aquest servei permetrà a la Policia Local poder disposar d'un cens, amb la fitxa personalitzada dels propietaris de les bicicletes registrades. El marcatge de bicicletes també es podrà sol·licitar, a partir de la setmana que ve, a hores convingudes a la Policia Local.