Conferència de Carles Capdevila a Pineda de Mar: Els drets de les criatures i el deure d’educar-les

El periodista i comunicador oferirà la xerrada aquest dijous, a les 20.00 h a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Pineda, per commemorar el Dia Internacional dels Drets de l'Infant

El periodista i comunicador, Carles Capdevila, oferirà la conferència 'Els drets de les criatures i el deure d'educar-les', aquest dijous 19 de novembre, a les 20.00 h a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Pineda de Mar. La xerrada forma part del programa d'activitats, organitzat pel consistori, per commemorar el Dia Internacional dels Drets de l'Infant.

Carles Capdevila és llicenciat en filosofia i actualment és el director del diari ARA i professor de Comunicació a la Universitat de Barcelona. Treballa i col·labora en mitjans de comunicació i va ser director i presentador del programa 'Eduqueu les Criatures' a Catalunya Ràdio (2006-2010), premi Radio Associació 2010 al millor programa de ràdio de Catalunya.

Carles Capdevila ha estat guardonat amb el premi Marta Mata 2015, atorgat cada any l'Associació de Mestres Rosa Sensat, que reconeix persones que des del seu àmbit i la seva professió hagin fet alguna aportació per milorar l'educació.

Per facilitar l'assistència de mares i pares a la conferència, hi haurà servei de ludoteca a càrrec del Banc del Temps de Pineda.

 

Arxius adjunts