Pineda, punt de trobada de grups Corals i Folklòrics

Grups de sis països diferents participen al VI Festival Internacional de Grups Corals i Folklòrics que es celebra del 26 de setembre al 3 d'octubre

La propera setmana se celebra al nostre municipi el FESTIVAL INTERNACIONAL DE GRUPS CORALS I FOLKLÒRICS.  Aquest Festival Internacional, en la seva 6a edició, és un  festival que ajuda a allargar la temporada turística i que dinamitza l'activitat cultural i comercial de Pineda. Els grups participants d'enguany provenen de Bulgària, Portugal, Itàlia, França, Holanda i Israel.

Les actuacions musicals i de dansa es fan al Pati de Can Comas, a la tarda. Dijous, a partir de les 9 del vespre es farà un repertori sacre a l'església de Santa Maria de Pineda. L'entrada és gratuïta. 

Divendres, a les quatre de la tarda tindrà lloc la tradicional desfilada dels grups pels principals carrers de Pineda de Mar. Els grups corals i folklòrics sortiran de l'Estació en direcció al Pati de Can Comas on les autoritats faran entrega d’una placa commemorativa als participants. En cas de pluja, els actes programats al pati de Can Comas es duran a terme al Centre Cultural i Recreatiu.

El VI Festival Internacional de grups corals i folklòrics de Pineda està organitzat per Ruga Travel Groups SL amb la col·laboració de l'associació Pineda Turística i la Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Pineda.