Pineda de Mar amb Síria

L'Ajuntament inicia la campanya "Pineda amb Síria" amb les entitats pinedenques

L’Ajuntament de Pineda de Mar inicia la campanya “Pineda amb Síria" amb les entitats pinedenques i habilita un número de compte per recepcionar els ajuts pels refugiats de Síria.

Després de reunir-se amb les entitats pinendenques, el consistori ha decidit habilitar un número de compte bancari on les entitats  i els particulars que ho desitgin puguin ingressar les seves aportacions. És: CATALUNYA BANC ES06.2013.0044.9102.0111.3087

Els diners ingressats seran aportats íntegrament al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament (Generalitat de Catalunya). Aquest organisme facilita periòdicament informació dels projectes on s’està col·laborant.

Paral·lelament i de forma conjunta amb les entitats, s’està preparant una campanya de sensibilització, conscienciació i recollida de diners “Pineda amb Síria” per a aquesta causa. Ja s’ha començat a recollir les propostes d’activitats per part de les entitats i la corporació s’encarregarà de coordinar la programació conjunta. La campanya tindrà lloc cap a la primera quinzena d’octubre tot i que les dates concretes es detallaran el 22 de setembre, data en què finalitza el termini d’inscripció de les entitats.

També i per a facilitar la resolució de dubtes en relació a la campanya solidària “Pineda amb Síria” i del conflicte en general s’ha creat un correu electrònic específic per aquest programa, pinedaambsiria@pinedademar.org. També es pot trucar al telèfon 93 767 15 60 (ext. 214).

La campanya “Pineda amb Síria” s’iniciarà amb una aportació del consistori pinedenc de 4.000,00 euros. Cal recordar que l’Ajuntament de Pineda va decidir dijous dia 10 de setembre en Junta de Portaveus i per acord de tots els partits polítics col·laborar amb aquesta aportació extraordinària.