Com podem ajudar als refugiats?

El govern municipal va acordar donar suport als refugiats de Síria el passat dia 4 de setembre. La moció es portarà al ple municipal que se celebrarà el proper 1 d’octubre.

El govern municipal va acordar donar suport als refugiats de Síria el passat dia 4 de setembre. La moció es portarà al ple municipal que se celebrarà el proper 1 d’octubre per tal que tots els grups polítics que ho desitgin s’hi puguin adherir.

L'endemà, es va assistir a una reunió convocada pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per tal de planificar i coordinar les accions a dur a terme des dels governs locals on van assistit una vuitantena de municipis catalans entre ells, representants de Pineda de Mar.

Segons els experts consultats, i des de l'àmbit local, l'ajuda més eficient és col·laborar en projectes per satisfer les necessitats més bàsiques de la població "en ruta". Per aquest motiu, l'Ajuntament està treballant amb el teixit associatiu i d'entitats pinedenques en l'elaboració d'un programa d'ajuda als refugiats per recaptar fons per aquesta causa. 

Els particulars poden fer aportacions al Fons Català de Cooperació, seguint les indicacions dels documents adjunts ("Convocatòria Campanya Refugiats" i "Full compromís emergència Refugiats".

Arxius adjunts