1a. Fira Alternativa aquest diumenge

La trobada ofereix xerrades, teràpies, tallers i parades. El dissabte torna la Fira del Disc i la Penya Barcelonista celebrarà la seva botifarrada

Aquest diumenge tindrà lloc la primera Fira Alternativa a Pineda. Es tracta d'una trobada que pretén tenir una continuïtat anual per oferir als visitants un assortit de les novetats que ofereix l'enfoc alternatiu a diferentes cures quotidianes tan de bellesa, salut com d'hàbits alimentàris.

La trobada és organitzada per la Cooperativa El Pinyó, sota la direcció de Mercedes Pazos, i es farà al recinte de la plaça de Les Mèlies, de 10 del matí a les 19 hores. A l'escenari es faran demostracions de ioga i diverses tècniques de relaxació i l'espai Sara Llorens serà el marc de les xerrades divulgatives.

Al llarg del dissabte 22, i també a la plaça Mèlies, se celebrarà la 9a Fira del Disc, Col·leccionisme i Antiguitats i, el mateix dia al vespre,  la Penya Barcelonista convoca la botifarrada que es va haver de suspendre el dia 15, degut a la pluja. Al llarg de tot el dissabte, i també a la plaça Mèlies, se celebrarà la 9a Fira del Disc, Col·leccionisme i Antiguitats.