Programa formatiu per a empressaris al Centre Innova

La iniciativa és mancomunada entre els ajuntaments de Pineda, Calella i Canet de Mar

Els Ajuntaments de Pineda, Calella i Canet posen en marxa un programa formatiu per a empreses i emprenedors mancomunat. L'objectiu és millorar la formació de les empreses i emprenedors, la competitivitat empresarial, la qualitat dels productes i els serveis que s'ofereixen.
El servei el presta cada municipi a través del seu Centre Local de Serveis a les Empreses. D'aquesta manera, s'ha programat tota una sèrie de sessions per al tercer i quart trimestre d'aquest any.
En el cas de Pineda, es farà un curs de creació d'empreses, a finals de setembre i començament d'octubre. El mes d'octubre també es faran tallers sobre els tràmits per la creació d'una empresa, o la planificació econòmico i financera. Al novembre es faran tallers sobre la metodologia Cangas pel disseny d'un negoci, entre d'altres tallers.
La formació es farà al Centre Innova i per a més informació us podeu adreçar a aquest equipament o al telèfon 93 767 15 60.

En el cas de Calella, es farà un seminari amb el títol: «Vull vendre per internet, però, per on començo?» i el 20 d'octubre es farà un altre sobre «el millor emplaçament per ubicar el meu negoci».
A Canet de Mar es faran tallers i cursos sobre l'ús del video per promocionar un negoci, les finances i control del negoci i les claus per repensar l'empresa.

Aquest projecte mancomunat entre els 3 municipis alt maresmencs compta amb el suport de la Diputació.