Pineda prepara la 4a Cantada d'Havaneres

Es poden adquirir les entrades avançades a Can Comas (matins), caseta dels Pescadors (tardes de 5 a 7) i el mateix dia del concert dues hores abans. El preu de l'entrada és de 2 euros.

El proper 24 d'agost se celebrarà a Pineda la 4a Cantada d'Havaneres a càrrec del grup Mar i Vent. Enguany la trobada és organitzada per la Regidoria de Cultura i la Confraria de Pescadors, en col·laboració amb l'associació Amics del Pubillatge i Voluntaris Protecció Civil de Pineda de Mar.

L'acte s'iniciarà a dos quarts de deu de la nit i es farà en l'escenari privilegiat de la platja dels Pescadors. La confraria de Pescadors oferirà el tradicional Rom Cremat per als assistents i el preu de l'entrada serà simbòlic, de 2 euros, que donarà dret a cadira i got de Rom Cremat.

Els interessats en adquirir l'entrada per avançat ho poden fer els matins a Can Comas (Pl. Catalunya, 3) i les tardes, de 17 a 19 hores, a la caseta dels Pescadors que hi ha a la platja, en la zona de les barques. També es podran adquirir les entrades a partir de les 19 hores del dia 24, en l'espai del concert.

El cartell anunciador de l'esdeveniment és il·lustrat enguany amb una fotografia cedida a l'ajuntament per part de Montse Fernández Lidou, que formava part de l'exposició 'Tu mires, jo pinto' del juliol passat a la Sala multiespai de la Biblioteca Serra i Moret.