El concert de demà de The Gospel Viu Choir al festival ARTS d’Estiu Costa Barcelona es canvia de lloc per amenaça de pluja

Les previsions meteorològiques indiquen pluja per demà al vespre i el concert es farà finalment al pavelló de Can Xaubet

El concert se celebrarà al Pavelló del Complex Esportiu Can Xaubet, situat al km 669-670 de la N-II, a Pineda de Mar. L'espectacle començarà a la mateixa hora que estava previst, a les 22.00h. El Pavelló de Can Xaubet és de fàcil accés en cotxe i compta d'una àmplia zona d'aparcament.

La formació The Gospel Viu Choir, un dels  màxims exponents del gospel al nostre país, portarà a Pineda de Mar el seu original concepte d’urban gospel. Amb el nou espectacle Non Stop Gospel, el grup obre una nova etapa –més contemporània- del gènere; gospel del segle XXI, gospel urbà.

Melodies agosarades, harmonies contundents , noves tendències estètiques i ritmes colpidors que converteixen el show en un autèntic festival de sons i veus, apte per a tots els públics. Un espectacle on el dinamisme i la vitalitat seran els protagonistes.