L'actor Pep Plaza serà el pregoner de la Festa Major de Pineda de Mar

Beatles for kids, serà l'espectacle que clourà la FestaXic

Ja tornem a celebrar una de les tradicions més arrelades al nostre municipi: la Festa Major. I aquest any tindrem samarretes de record amb la imatge del programa! Les podreu comprar a un preu mòdic de 2 € a les barraques de la platja dels Pins i a la Cafeteria Can Comas. La recaptació obtinguda serà pel Rebost Solidari Pinedenc.

Del 26 al 30 d'agost, Pineda de Mar s'omple de festa i  d'alegria. Trencant la dinàmica dels darrers anys, enguany el Pregó serà a càrrec d'un personatge "mediàtic", en Pep Plaza, que farà que iniciem la Festa amb rialla garantida.

Com sempre, el programa que podreu trobar adjunt a peu de pàgina, està replet d'un munt d'activitats que faran gaudir des del més petit al més gran, sense oblidar-nos dels joves, on a barraques hi tenen la seva cita diària.


Música i concerts amb  El Último Tributo, l'Orquestra Costa Brava , la Titanium, i l'Opera Allegro que durà a terme la Serenata del dia del patró.

La Festaxic sota el lema FESTA DE LA LLUM, atès que és l'any de la llum,  serà el fil conductor de la majoria dels tallers i de l'espai lúdic. La llum de les Estrelles, la foscor de l'Univers, el Dia i la Nit a la Terra i el Color dels Planetes, un Planetari per descobrir la llum de l'Univers i la seva importància en les nostres vides. Aquest farciment d'activitats (tallers, planetarium, festa de l'escuma, xeringada amb Els + tumàcat...)  crearan un espai lúdic on el joc, la creativitat i l'enginy agafarà tot el seu protagonisme i els infants podran trobar propostes per a totes les edats. Dins d'aquest espai es podrà provar, descobrir i jugar. La traca final del dia de la mainada serà l'espectacle dels Abbeyroad , Beatles for kids. 
Entre les novetats trobem també els canvis d'ubicació de la Festa de l'escuma, que es farà a la pl. Catalunya, per tal de concentrar els espais de la Festaxic en una zona propera i la Cursa de Trastos que es farà a Can Cornet.
I, òbviament, cal destacar -com sempre- la gran aportació que fa el teixit associatiu del municipi organitzant activitats diverses per ser presents i compartir aquests dies de diversió, cultura i tradició, essent eines fonamentals de cohesió.
Que tingueu molt bona Festa Major, Gaudiu-la!
 

Arxius adjunts