Ja es pot visitar el Mini Print Internacional de Cadaqués a la Sala Municipal d’Exposicions

Hi ha gairebé 700 obres d’autors de 59 països diferents i està oberta fins el 7 de novembre.

L’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, i el regidor de Cultura, Francesc Millán, van inaugurar el divendres 8 d’octubre l’exposició Mini Print Internacional de Cadaqués que enguany arriba a la 30 edició. La mostra, que per quart any consecutiu visita Pineda, compta amb un total de 680 obres d’autors de 59 països diferents. Durant el discurs inaugural l’alcalde va anunciar que aquesta serà una de les últimes exposicions que acollirà la sala de la plaça Catalunya ja que l’equip de govern té previst traslladar-la a l’edifici de la plaça de les Mèlies on actualment hi ha la biblioteca Serra i Moret. El trasllat s’efectuarà un cop s’hagin acabat les obres de la nova biblioteca al carrer Església, segons les previsions de l’empresa que està acabant l’obra durant els mesos de març i abril.
 
La mostra es podrà visitar fins al 7 de novembre i estarà oberta al públic en horari de dimarts a divendres de 18.00 a 21.00 h, i els dissabtes i festius de 12.00 a 14.00 i de 18.00 a 21.00 h.
 
Què és el Mini Print?
El Mini Print Internacional de Cadaqués és un concurs de gravat obert a totes les tendències i tècniques d'estampació, en el qual hi participen artistes de tot el món. El concurs es convoca cada any mitjançant la divulgació de les bases de participació que es dirigeixen a artistes, tallers de gravat, escoles, universitats i mitjans de comunicació especialitzats de tot el món.
 
Qui organitza el Mini Print?
El Taller Galeria Fort es va fundar l’any 1960 amb el desig de contribuir a l’expansió de l’art gravat en totes les seves especialitats i tècniques. Des del 1981 organitza el Mini Print Internacional de Cadaqués, en el qual han participat més de 16 mil artistes de 61 països diferents, amb un total de més de 42.000 obres.