Les obres del Passeig de Mar a Poblenou començaran a finals de setembre

El projecte s'iniciarà passada la temporada d'estiu moment en que disminueix l'ús d'aquest espai per part de veïns i visitants

L'Ajuntament de Pineda ha editat un pòster amb informació sobre les obres al Passeig de Mar a Poblenou. El poster explica als veïns que les obres per urbanitzar el Passeig de Mar a Poblenou començaran el dia 27 de setembre i consten de remodelar l'espai entre el Rierany dels Frares i el Rierany del Correu, a tocar de la zona ja urbanitzada del passeig de Mar de Pineda. El projecte preveu una zona per a vianants, carril bici, i també un vial de pas de vehicles, però amb accés restringit. El vial servirà per serveis d'emergències i per accedir al càmping a peu de platja. També disposarà de zones verdes i per a infants.

El full informatiu explica que s'ha decidit iniciar els treballs a finals de setembre per no interferir en la temporada d'estiu ja que l'espai és molt utilitzat per veïns i visitants. L'empresa Obres i Paviments Brossa SA serà l'encarregada de fer els treballs per un import de 210.336€  i el termini d'execució dels treballs és d'11 setmanes. El full informatiu també diu que ja s'han iniciat els tràmits per tenir la licitació de l'altra fase del projecte per fer l'obra completa i pugui estar enllestida abans d'acabar l'any 2015.