Rafael Amargo dóna el tret de sortida a la 5ena edició d’ARTS d’Estiu Costa Barcelona

La venda d'entrades es realitza a través del web www.artsdestiu.com

 Aquest divendres 3 de juliol comença la cinquena edició d’ARTS d’Estiu Costa Barcelona. El festival, que se celebra a Pineda de Mar entre el 3 de juliol i el 28 d’agost, aposta un any més per una programació de qualitat. Una acurada selecció artística que comptarà amb els màxims exponents de l’escena musical actual. ARTS d’Estiu Costa Barcelona es posiciona així com el festival de referència de l’estiu de l’Alt Maresme.

El ballarí i coreògraf Rafael Amargo serà l’encarregat de donar el tret de sortida del festival amb Alaire, un espectacle que fusiona el flamenc amb la dansa contemporània -amb cinc ballarins de flamenc i tres ballarins de break dance a l’escenari-. El divendres 10 de juliol hi haurà doble sessió. El cantautor Joan Dausà presentarà el seu nou àlbum, On serà demà? –acompanyat d’un quartet de corda, piano i cinc músics a l’escenari-, i Blaumut estrenarà El primer arbre del bosc, treball que consolida la banda com una de les més importants del panorama musical català

Andrea Motis i Joan Chamorro estrenaran un espectacle creat en exclusiva pel festival. El duet revelació del jazz català actuarà el 17 de juliol en format big band acompanyats dels millors músics de l’escena jazzística actual. El 23 de juliol -única actuació del festival que se celebrarà en dijous- Joan Manuel Serrat farà una parada de la seva gira mundial, Antología desordenada, a Pineda de Mar. Serrat, que celebra els cinquanta anys de carrera, farà un recorregut per la seva obra.

ARTS d’Estiu Costa Barcelona comptarà, el 31 de juliol, amb el virtuosisme musical i l’humor de Pagagnini, un espectacle que ofereix una mirada diferent de la música clàssica. El 7 d’agost Rosario Flores presentarà el seu nou treball, Rosario, un concert d’arrels flamenques amb influències soul i r&b. Més de dues hores d’espectacle enèrgic i una posada en escena explosiva. La formació The Gospel Viu Choir, màxim exponent del gospel del nostre país, portarà el 14 d'agost a Pineda de Mar el seu original concepte d’urban gospel amb l’espectacle Non Stop Gospel.

David Bustamante, un dels artistes nacionals del moment, presentarà el 21 d’agost, Vivir, el seu últim treball gravat a Mèxic DF i produït per Mario Contreras. Goyo Jiménez, un dels millors monologuistes còmics del país, presentarà Evoluzión, un monòleg que parla de l’evolució -o involució- de la humanitat.