La calellenca Clara Puig guanya el primer premi del Concurs de Guions de Curtmetratges de Pineda

Una trentena de treballs es van presentar a aquesta primera edició del concurs i l'acte de lliurament de premis es va celebrar aquest dissabte

Coincidint amb el sopar de cloenda del Festival Cinemart es va fer el lliurament dels premis del concurs de guions de curtmetratges que l'ajuntament de Pineda de Mar ha promogut per primera vegada aquest 2015.

El veredicte del jurat va restar com segueix:

Primer premi:  per 'Viudas' de Clara Puig Brandes, de Calella. Un guardo que el jurat li va atorgar pel tractament de la situació dramàtica i la caracterització dels personatges.
Segon premi: per 'La cena', de Marina Ortuño Parreño, de Pineda. L'obra va ser destacada per l'originalitat del final i per la qualitat de la seva construcció tècnica.
Tercer premi: per 'Ring' de Gustavo Jiménez Limones, de Pineda. Un reconeixement del jurat a la vigència de la seva temàtica i a la ironia amb què ha estat construïda la història.

El jurat va decidir fer una Menció Especial per la seva originalitat a l'obra 'la teoria del zumo de naranja' d'Ignació López Murria, de Valencia.

Els autors han estat guardonats amb un premi de 750, 500 i 250 euros, respectivament. La cerimònia va ser presentada per l'actriu Verónica Rebollo.