Presentació del llibre ‘Working happy’ de la pinetenca Txell Costa

El llibre vol ser una guia amb tot el que cal per crear una empresa a partir d’una idea

El divendres 26 de juny es presentarà a la Biblioteca Serra i Moret el llibre ‘Working happy’, de la pinetenca Txell Costa. Aquesta obra acompanya al lector en tots els passos que cal seguir a l'hora de materialitzar una idea de negoci. Inclou casos pràctics i plantilles molt útils; una guia per escriure un post, un model de nota de premsa, una plantilla per elaborar un pla de comunicació i màrqueting, un pla anticrisi, una calculadora de costos per iniciar el teu negoci o una check list de tràmits administratius. Tot plegat perquè el lector pugui trobar la feina de la seva vida.

Aquest és un procés que la mateixa autora, Txell Costa, ha viscut en primera persona. Costa va deixar Catalunya Ràdio i es va anar embrancant progressivament en això de ser autònoma. Actualment té la seva pròpia empresa de comunicació i compta amb un equip de més de trenta professionals.

La Txell Costa és periodista i actualment, dirigeix l'empresa de comunicació i màrqueting Txell Costa. És assessora de la Generalitat en aquesta matèria, conferenciant i professora universitària. Ha estat escollida com un dels referents femenins pel Parlament de Catalunya l'any 2015.

L'acte de presentació es farà a partir de les 7 de la tarda amb la participació de l'autora i la introducció de la regidora de promoció econòmica, Carme Aragonès.