Les Festes del Barri de Poblenou comencen aquest dissabte

En destaca la III Trobada de Feres del dissabte i una actuació de la popular vedette Regina Do Santos el diumenge

A partir d'aquest dissabte i fins dimecres, dia de Sant Joan, Poblenou celebra la seva Festa Major. Les entitats de Poblenou, amb la col.laboració de l'Ajuntament de Pineda, organitzen activitats per a totes les edats, revetlla, festa de l'escuma, havaneres i campionats d'escacs. Cada nit hi haurà ball al recinte firal, al carrer Cervantes amb Rius i Taulet. Dissabte s'inauguren les activitats amb la III Trobada de Feres i el pregó de festa de la penya 'Los Condenaos'. Tot seguit, ball al recinte amb el grup Lunatiks Di, que recordaran els  èxits dels 80's i 90's.

El diumenge els veïns de Poblenou han organitzat jocs infantils, cercavila dels Timbalers de l'Alt Maresme i festa de l'escuma i a la tarda, berenar dels avis del barri amb actuació de Regina Do Santos, a partir de les sis de la tarda. Per la revetlla de Sant Joan la festa de Poblenou comptarà amb l'actuació de l'orquestra 'D'altra Banda'.

El dimecres 24, clouran el programa de festes del barri, l'associació Marpi amb una obra de teatre, cantada d'havaneres i rom cremat i un castell de focs artificals davant la platja de Poblenou.

Organitza:

AAVV Unió de Poblenou, AC Mare de Déu dels Dolors, AC Timbalers de l'Alt Maresme, AMPA Antoni Doltra, AMPA Montpalau, AMPA Poblenou, Asociación Pajaril, Casal d'Avis de Poblenou, Fundació Marpí i Peña Cadista. Amb la col.laboració de l'Ajuntament de Pineda, regidoria d'Activitats Populars i Barris.