Resultats de les eleccions municipals a Pineda de Mar

La participació ha estat d'un 57.89 % de l'electorat

El PSC, amb Xavier Amor de candidat, ha obtingut 10 regidors i és la primera força amb 4312 vots. El PSC s'ha quedat a un sol regidor de revalidar una nova majoria absoluta a l'Ajuntament de Pineda i ha estat el clar guanyador de les eleccions municipals a Pineda.

ERC-JxP és la segona força política a Pineda

El segon partit més votat ha estat ERC-Junts per Pineda que ha aconseguit 5 regidors amb un total de 2270 vots. ERC-JxP, amb Pere Aragonès com a cap de llista, ha guanyat tres regidors en relació als darrers comicis municipals i es converteix en la segona força a l'Ajuntament de Pineda.

CiU perd un regidor i es queda amb dos

CiU és la tercera força amb 2 regidors i ha obtingut un total de 979 vots. CiU, amb Francesc Horta com a candidat, ha perdut un regidor en relació a les passades eleccions municipals i continua com a tercera força política a Pineda.

El PP pateix una forta davallada de vots i passa a tenir un sol regidor

El PP ha obtingut 1 regidor amb un total de 837vots i ha passat de ser la segona força a l'Ajuntament, a ser quarta força política a Pineda. El PP ha perdut tres regidors i ara només estarà representat al ple municipal pel seu candidat Diego Sánchez.

ICV-EUiA, PsP, i C's obtenen un regidor a l'Ajuntament de Pineda, i la CUP en queda fora

El ple de l'Ajuntament de Pineda tindrà un total de 7 forces polítiques a l'Ajuntament, ja que tant ICV-EUiA, com Pineda sí Pot i Ciutadan's han obtingut un regidor.

PSP ha obtingut 645 vots amb Josep Lluís Fernández com a candidat i és la primera vegada que aquesta agrupació d'electors entra a l'Ajuntament.

En concret, ICV-EUiA-Compromís per PIneda ha obtigut un total de 576 vots i té com a candidat a a Marcos Ortega que tornarà a representar el seu partit al ple després de quatre legislatures.

C's ha obtingut 563 vots amb Xavier Lacruz com a cap de llista, que també obtenen representació per primer cop a l'Ajuntament de Pineda.

La CUP, amb Ferran Folgado com a cap de llista, no ha obtingut representació municipal en obtenir menys d'un 5% dels vots. En total, ha rebut 378 vots i s'ha tornat a quedar a les portes de l'Ajuntament.

A les eleccions municipals han votat 10.727 persones amb un 57.89% de l'electorat

En aquestes eleccions municipals a Pineda, hi ha hagut un total de 109 vots en blanc i 58 vots nuls.

En total, a Pineda han votat 10.727 persones, i la participació ha estat d'un 57.89 % de l'electorat. Les dades definitives no es van conèixer fins a dos quarts d'onze de la nit. El recompte s'ha allargat degut a que les dades d'una mesa electoral, a l'espai Sara Llorens, ha trigat força temps a arribar al centre de recepció de dades de l'Ajuntament de Pineda.

Coneix totes les dades de les eleccions municipals: http://www.pinedademar.org/ajuntament/eleccions/locals-2015