El 'Divendres' de TV3 aquesta setmana passa per Pineda

Les emissions en directe són avui a la pl. Catalunya, en canvi, dimarts i dimecres es faran des de la platja dels Pescadors

 El programa 'Divendres' de TV3 s'emetrà des de Pineda avui, dimarts i també dimecres. 'Divendres' és el magazín de les tardes de TV3 presentat per Xavi Coral i Espartac Peran. Dilluns són en directe des de la Plaça de Catalunya i dimarts i dimecres, seran en directe a la platja dels Pescadors de Pineda.
Hi haurà diversos espais dedicats a Pineda com ara visites culturals, entrevistes, rutes, passejades per la platja, receptes de cuina tradicionals, entre d'altres. De dilluns, destaca que l'escriptor Màrius Serra serà a Pineda on presentarà la secció 'Paraules en Ruta', per repassar la manera de parlar i les dites més populars de cada poble. Tots els pinedencs i pinedenques esteu convidats a participar-hi, dilluns a partir de les 5 de la tarda a la Plaça de Catalunya, davant de Can Comas. El dimarts i el dimecres també s'emetrà en directe a partir de les 5.30 de la tarda. El dimecres, a partir de les 3.30 de la tarda, es gravarà l'apartat de recomenacions per als visitants de la ciutat a la platja dels Pescadors. El programa 'Divendres' de TV3 s'emet de dilluns a divendres, a 3/4 de 5 de la tarda després de la sèrie La Riera i acaba a 1/4 de 8 del vespre.