Tornen els Arts d'Estiu amb Serrat, Rosario, Andrea Motis i Joan Chamorro com a figures destacades

Enguany la venda avançada d'entrades es farà exclusivament on line a través del web artsdestiu.com

Joan Manel Serrat, Rosario, David Bustamante, i el bailaor Rafael Amargo, actuaran a Pineda dins la programació d'Arts d'Estiu Costa Barcelona. La cinquena edició d'Arts d'Estiu Costa Barcelona portarà a Pineda altres noms destacats com ara el grup Blaumut i Joan Dausà, Pagagnini, Gospel Viu Choir, Motis i Chamorro Big Band i l'humorista Goyo Jiménez.
Les actuacions seran cada divendres de juliol i agost a l'anomenat Espai Sant Jordi, al centre de la població amb una capacitat màxima per a cada actuació de 1200 localitats disponibles, com l'any passat.
Per dates i per ordre cronològic, la primera actuació serà la del bailaor Rafal Amargo, el 3 de juliol i Joan Dausa i Blaumut el 10 de juliol. El 17 de juliol actuarà Motis i Chamorro Big Band, el 23 de juliol l'actuació de Joan Manel Serrat, i Paganini el 31 de juliol.
El dia 7 d'agost actuarà Rosario Flores, el dia 14 d'agost serà el torn de Gospel Viu Choir, el 21 d'agost actuarà David Bustamente i l'humorista Goyo Jiménez actuarà el 28 d'agost coincidint amb la Festa Major.

Els artistes i els seus espectacles
Rafael Amargo presentarà l’espectacle Alaire. El reputat coreògraf i ballarí pren el flamenc com a punt de partida i incorpora altres estils de dansa contemporània -amb cinc ballarins de flamenc i tres ballarins de break dance a l’escenari-.

Joan Manuel Serrat farà una parada de la seva gira mundial, Antología desordenada, a Pinedar. Serrat, que celebra els cinquanta anys de carrera, farà un recorregut per la seva obra i deixarà que el públic triï el repertori de cada actuació -a través del web de l’artista-.

Rosario Flores presentarà el nou treball, Rosario, i ho farà acompanyada de la seva macro banda. Un concert d’arrels flamenques amb influències soul i r&b, en què també repassarà els seus antics èxits. Al llarg de més de dues hores, Rosario desplegarà el seu nervi i energia en una posada en escena explosiva.

David Bustamante, un dels artistes estatals que encapçala el rànquing de supervendes -21 discs de platí i 4 d’or- presentarà Vivir, el seu últim treball.  Bustamante explora noves vies musicals.

Andrea Motis i Joan Chamorro han creat un espectacle nou per ARTS d’Estiu. En aquesta ocasió, Motis i Chamorro actuaran acompanyats dels millors músics de l’escena jazzística. Un repertori escrit exclusivament pel festival de la mà de tres dels arranjadors més sol·licitats del país; Joan Monné, Alfons Carrascosa i Sergi Vergés.

El cantautor Joan Dausà, guardonat als Gaudí pel seu Jo mai mai, presentarà a Pineda el seu nou treball, On serà demà?, i ho farà acompanyat d’un quartet de corda, el seu piano i cinc músics dalt de l’escenari. I el grup Blaumut presentarà el seu nou àlbum, El primer arbre del bosc, treball que consolida la banda com una de les més importants en el panorama musical català.

The Gospel Viu Choir, màxim exponent del gospel del nostre país, portarà a Pineda el seu original concepte d’urban gospel amb l’espectacle Non Stop Gospel. La formació obre una nova etapa del gènere; gospel del segle XXI.

L’espectacle Pagagnini uneix virtuosisme musical i humor per oferir una mirada diferent de la música clàssica. Capitanejats pel reputat violinista libanès Ara Malikian, l’espectacle repassa moments clau de la música clàssica. Un espectacle apte per a tots els públics.

L’encarregat de tancar la cinquena edició del festival, el 28 d’agost, serà Goyo Jiménez, un dels millors monologuistes còmics del país i habitual del programa televisiu El Club de la Comedia. Goyo presentarà Evoluzión, un monòleg que parla de l’evolució -o involució- de la humanitat. Un monòleg inèdit en televisió que farà reflexionar en clau còmica sobre en què s’ha convertit la humanitat i que permetrà a Goyo reivindicar la seva figura de one man show.

La presentació d'Arts d'Estiu Costa de Barcelona s'ha fet aquest migdia a Barcelona i ha anat a càrrec de l'alcalde de Pineda, Xavier Amor, i el President de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, i del director artístic del festival, Xevi Gómez.  També hi ha estat present Joaquim Gibert, director financer ARTS d'Estiu Costa Barcelona.  A l'acte també hi eren els regidors Carme Aragonès, Antoni Abad i Sònia Moraleda del govern municipal socialista i el regidor portaveu de Convergència i Unió, Jordi Noguera, així com una àmplia representació de l'àmbit comercial i turístic de Pineda.

ARTS d’Estiu Costa Barcelona combina diferents disciplines artístiques com la música, la dansa, el teatre, la màgia o l’humor amb propostes per a tots els públics i edats en un ambient proper i familiar. El preu mitjà de les entrades és de 20€.

En els quatre anys d’història, ARTS d’Estiu Costa Barcelona ha programat 37 espectacles i ha comptat amb més de 19.000 espectadors. Hi han actuat artistes com ara Sergio Dalma, Miguel Poveda, Sara Baras, Manel, Diego Cortés o Peret, entre molts altres.

La venda avançada d'entrades es farà enguany exclusivament on line a través del web artsdestiu.com
 
ARTS d’Estiu Costa Barcelona és una iniciativa del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda i de l’Ajuntament de Pineda. El festival compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.