Alcalà la Real serà la ciutat convidada de la V edició de Fira Sud

El proper cap de setmana torna Fira Sud amb rècord de participació

Els dies 25 i 26 d'abril se celebra a Pineda de Mar la V edició de Fira Sud. Aquest és un certamen d'intercanvi cultural, gastronòmic i comercial, on hi conflueixen artesans, comerciants i visitants de diferents pobles del sud amb els propis de la comarca. Enguany el poble convidat és Alcalà la Real. La Fira ofereix, al llarg dels dos dies un ventall ampli d'activitats culturals, concerts, exhibicions i tallers gratuïts per grans i petits. Els turistes i visitants gaudeixen de l'espectacle lúdico-cultural i alhora poden comprar tota mena de productes artesanals com ara mels, embotits, formatges i vi.

En aquesta edició destaca la visita dels geganters i grallers de Pineda de Mar i la ballada de la dansa de Pineda, coincidint amb l'acte d'inauguració, dissabte 25 d'abril a les 12h. Una hora més tarda, a l'escenari de Cal Vedat, tindrà lloc una exhibició i espectacle de falconeria. A la tarda, es prepara una desfilada de moda flamenca i a la nit, gaudirem d'Hotel Cochambre, en concert, a l'escenari de Cal Vedat, a partir de les 22:30h. Diumenge al matí hi haurà vetllada castellera amb els Maduixots, Castellers de l'Alt Maresme, davant Cal Vedat i a les 13:30h, a l'escenari de Cal Vedat, Gerard Borrell ens oferirà el seu darrer  l'espectacle de màgia.

Al llarg dels dos dies, tindrem tallers gratuïts de cistelleria, d'aus rapinyaires, de grafitti, de goma eva, de destil·lació, de costura, de galetes i de xocolata desfeta.

Com a activitats complementàries, entre d'altres, hi ha programat el photocall a Cal Vedat, el circuit de carro i cavall pels nens a càrrec de Marpi i el circuit de motos i els inflables.

El programa detallat el podeu trobar a peu de pàgina.