Presentació del Pla Lector Municipal

El projecte tindrà una durada de 4 anys i es presentarà aquest dijous a partir de les 12h, a la Sala de Plens

El proper 23 d'abril, es presenta El PLA LECTOR DE PINEDA DE MAR, un conjunt d'estratègies i activitats que pretenen convertir el llibre i la lectura en un element quotidià en la vida dels ciutadans.

El PLA LECTOR tindrà una durada de 4 anys, en cadascun dels quals es marcaran uns objectius i destinataris específics.

Amb aquesta iniciativa es pretén conscienciar la població sobre els valors de la lectura, recolzar la millora en la competència lectora entre els escolars i consolidar l'hàbit lector.

El PLA LECTOR va adreçat a tota la ciutadania en general i es treballa per franges d'edat. En la programació de les activitats que configuren el PLA LECTOR hi ha implicats escoles i instituts municipals, biblioteques, Serveis Educatius de la Generalitat, mitjans de comunicació, entitats i associacions locals, aixícom persones vinculades al món de la cultura i l'educació.

Al llarg d'aquests 4 anys es programaran xerrades adreçades a famílies per donar a conèixer la importància de la lectura en la vida dels nens, presentacions de llibres, sortides culturals, clubs de lectura i  la creació de la Diada de la Lectura en Veu Alta en la que seran protagonistes els estudiants de Pineda de Mar.

L'acte de presentació del PLA LECTOR DE PINEDA DE MAR es celebrarà a la Sala de Plens Municipal a partir de les 12 del migdia.