Presentació del llibre 'Pineda de Mar i els seus personatges' aquest Sant Jordi

El llibre parla d'alguns dels personatges que van triar Pineda per viure-hi i el recull ha estat a cura de Josep Ferrer i Joan Pujadas

'Pineda de Mar i els seus personatges'  és el títol del llibre que ha editat l'Ajuntament de Pineda per aquest Sant Jordi. L'edició ha anat a càrrec dels pinedencs Josep Ferrer i Joan Pujadas, el pròleg és de l'escriptor Toni Sala i ha estat editat a través de la Fundació Tharrats d'Art Gràfic. El llibre, de gran format i amb fotografies en color, es presentarà aquest dijous, dia de Sant Jordi, a les 8 dl vespre a la Sala de Plens municipal. El llibre tracta de personatges destacats que van triar Pineda per viure-hi. Joan Coromines, Salvador Genís, Sara Llorens, Manel Pertegaz, Vicenç Riera Llorca, Manel Serra i Moret i Joan Josep Tharrats. Conté la història de cada personatge i fotografies de la trajectòria de cada personalitat i de la seva relació amb Pineda.
L'obra posa en valor personatges destacats a la població. El llibre també té una presentació de l'alcalde de Pineda, Xavier Amor i de la Regidora de Cultura i Ciutadania, Sònia Moraleda. A la coberta s'hi pot veure l'obra de Tharrats 'Els Gegants de Pineda', una peça creada el 1991. Des de la Fundació Tharrats es vol engegar una col.lecció dedicada a diferents aspectes culturals, socials i històrics de Pineda. El llibre es presentarà amb motiu de la diada de Sant Jordi, a les 8 del vespre a la Sala de Plens.