Noves activitats pels joves a Can Jalpí

Coreografies Rithmix Dance, Salsa Cubana, Reposteria o Graffiti i Cultura Urbana són alguns del tallers programats per aquest trimestre

Des de la Regidoria de Joventut s'ha dissenyat una nova programació d'activitats juvenils per als propers mesos, amb l'intenció d'oferir alternatives d'oci i lleure als i les joves del municipi. La programació inclou tallers de temàtiques tan diverses com: Salsa Cubana, Reposteria (Cupcakes i Cookies), Graffiti i Cultura Urbana, un Grup de Guitarra (nivells Bàsic i Avançat) i un taller de Coreografies Musicals Rithmix Dance.

Totes les activitats es realitzaran a Can Jalpí durant els mesos d'abril, maig i juny i tenen quotes d'inscripció a preus econòmics.

Per rebre informació sobre la programació o sobre com fer les inscripcions, cal adreçar-se al Centre de Recursos per a Joves de Can Jalpí (Carretera N-II, s/n), de dilluns a dijous de 9h a 14h i de 16h a 19h, o bé els divendres de 9h a 14h. També es pot trucar al telèfon 93 767 15 60 (ext. 776) o enviar un correu a l'adreça pij@pinedademar.org.