Últimes setmanes per la presentació de treballs al concurs de guions de curtmetratges

El 24 d'abril, a les 20 hores, finalitza el termini per a la presentació d'originals al Concurs de Guions de Curtmetratges 'Pineda de Mar'

Ja falta poc perquè finalitzi el termini de presentació de treballs al certamen que convoca l'Ajuntament de Pineda de Mar. El primer Concurs de Guions de Curtmetratges és obert a majors de 16 anys en el que podran participar amb textos escrits en clau de guió cinematogràfic de curtmetratge. Els guions han de ser inèdits i no han de superar els 20 folis. A banda, cal incloure una sinopsi del guió i, opcionalment, la caracterització dels personatges.

Els interessats poden enviar els treballs a Can Comas (Pl. Catalunya, 3), seguint les pautes que indiquen les bases que adjuntem a peu de pàgina.
El jurat valorarà la creativitat de la proposta, l'originalitat i les possibilitats en l'adaptació al llenguatge cinematogràfic.
El termini per a presentar originals finalitza el proper 24 d'abril i el veredicte del jurat es farà públic coincidint amb el sopar de cloenda del festival Cinemart, el proper 27 de juny.
Els participants poden aspirar a tres premis valorats en 750, 500 i 250 euros.

Per a més informació podeu consultar les bases que adjuntem a peu de pàgina.