La tercera edició de la Fira d'Intercanvi de Llibres se celebrarà el proper 2 de maig

Els lectors interessats en participar ja poden dipositar els seus llibre a les biblioteques municipals on se'ls donarà tiquets pel bescanvi

El proper 2 de maig se celebrarà la tercera edició de la Fira d'Intercanvi de Llibres. Una acció que enguany s'emmarcarà en el cap de setmana del pont de l'1 de maig fet que, ben segur, implicarà la participació afegida dels visitants habituals de la nostra població.

La mecànica de la fira es basa en posar en contacte persones que els interessa la lectura. Bé sigui els que tenen llibres que ja no utilitzaran i els volen canviar per d'altres que no han llegit, o bé per les persones que estan interessades en trobar llibres d'ocasió gratis o bé a 1 euro.

Les persones que aportin llibres ho podran fer el mateix dia de la fira, o bé anticipadament a les biblioteques municipals, allà se'ls farà lliurament d'un tiquet d'intercanvi per cada llibre que dipositin. El dia de la fira podran passar per les parades de plaça Catalunya i fer el bescanvi de tiquets pels llibres que hagin triat. En cas que esgotin els tiquets, el preu de cada llibre que adquireixin serà d'1 euro.

No s'inclouran com a llibres per bescanviar les enciclopèdies ni els llibres de text.

La recaptació final de la jornada es destinarà a projectes solidaris de Pineda de Mar.