Èxit de la Cantata Escolar celebrada aquest divendres

Més de 1.600 escolars de Pineda ha cantat a l'hora coneguts èxits del rock català

Boig per tu, de Sau, ha estat un dels temes estrelles del rock català interpretats a Pineda, aquest divendres, a l'onzena Cantada Escolar. L'entusiasme dels nens i nenes de les escoles, la implicació dels mestres i les AMPES i la bona coordinació i organització han fet possible un any més gaudir del concert més multitudinari a Pineda, amb 1600 alumnes cantant i interpretant.
Han participat totes les escoles de Pineda, (Aloc, Antoni Doltra, Horitzó, Jaume I, Mare de Déu del Roser, Mediterrània, Montpalau, Poblenou, Sant Jordi) i la Minerva de Calella. Tots ells acompanyats pels músics Pol Maresme, Javi Zamora i Pep Romaguera. Els alumnes han interpretat rock català d'ara i d'abans, amb cançons molt conegudes, com el 'Bon dia' de Els Pets, temes de Sisa, Blaumut, Txarango, Companyia Eléctrica Darma, Catarres, Lax'n'Busto i Sopa de Cabra.
Les instal·lacions de Can Xaubet s'han omplert un any més amb la Cantata escolar que ha concentrat alumnes i familiars per gaudir d'una bona estona recordant cançons ben populars.