L’Oficina de Treball de l’Alt Maresme s’ha traslladat a les dependències del Centre Innova

El nou local té 518 m², incorpora més prestacions per als usuaris i dóna servei a onze municipis.

La nova Oficina de Treball de la Generalitat (OTG) que dóna servei als municipis de l'Alt Maresme –des de Sant Iscle fins a Tordera– i a Fogars de la Selva ja presta els seus serveis a les dependències del Centre Innova de l’Ajuntament de Pineda de Mar, al polígon industrial de Mas Roger. El trasllat de l'oficina va obligar a tancar el servei un dia i el passat dijous 23 de setembre al matí ja va obrir a la nova seu amb normalitat.
 
Més espai
El nou local ocupa una part dels baixos del Centre Innova amb una superfície de 518 m² i incorpora més prestacions als usuaris. Entre aquestes destaca la posada en marxa de dos punts d'autoservei que permeten als visitants renovar la demanda de feina o accedir a l'oferta de cursos sense necessitat de fer cues. També s'ha ampliat la sala d'espera i s'ha adequat l'exterior amb bancs per oferir més comoditat a la gent que arriba amb temps a la cita. L'entrada dels usuaris de l'oficina no es fa per la porta principal del centre, sinó per un accés situat al carrer Anoia. Això evita que es col·lapsin els serveis instal·lats al centre, entre els quals hi ha l'àrea de Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament, el punt de suport de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i les seus de l'Associació d'Empresaris dels Polígons Industrials de Pineda i de la Fundació Turística Costa de Barcelona Maresme.
 
Per tal de fer més accessible l’arribada a l’oficina s'ha millorat la mobilitat a la zona amb la incorporació d'una parada del bus urbà que uneix Pineda i Calella a tocar de l'edifici per facilitar els desplaçaments de la gent que s'adreci al servei.